Lämna gärna några ord och tankar.
Trädgårdsvänner kan man inte få för många av.
Det finns alltid något att lära, av varann.

onsdag 9 januari 2013

Det jävlas...

med överföring av bilder. Har läst att några av Er bloggarvänner har haft det problemet tidigare. Jag hoppas att det ordnar sig här, så jag kan lägga ut min favoritväxt för januarimånad:-(

Håll tummarna!

Kram / Therése

4 kommentarer:

 1. jag laddade ner bildprogrammet Picasa fungerar bra andra laddade ner Google Chrome men sen hittade jag ett tips hos Anki med bildbloggen hon skriver såhär:
  Om du inte vill ladda ner chrome eller vill lägga in bilderna i Picasa innan du hämtar dem till bloggen, så kan du gå en annan väg... När du håller på och skriver ditt nya inlägg och vill lägga in bilder, så klicka på knappen HTML - t.v. uppe i verktygsfältet... klicka på infoga bild i det läget, så kommer du åt bilderna på datorn. Välj bild, klicka på överför bild och sen går du tillbaka till "skrivläget" (knappen bredvid HTML)
  Inte så svårt som det verkar när man läser det...
  och jag testade och det var just så enkelt som Anki skriver
  lycka till
  maggan

  SvaraRadera
 2. Å så kjedelig, jeg leste at når en hentet bildene fra Picasa gikk det greit.
  Men du har kanskje ikke Picasa, det er helt gratis.

  Lykke til jeg håper det ordner seg.
  Marit.

  SvaraRadera
 3. Jag har också problem med att lägga ut bilder. Trodde att det bara var jag. Så skönt att du tog upp det - alltid bra att veta att man inte har gjort något som man borde ta itu med - brukar sluta med datakatastrof i mitt fall ;)

  Tack för julgruppstipset. Det vore jätteroligt att se bild på granen! Varför heter den sockertopp?

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde som SAMSON skrev så bra och det funkade. Lite konstigt men jag har ännu inte gjort något åt datorn. Vågar inte..hihi..Det kan ju börja funka lika plötsligt som när det bara slutade funka..virrigt värre:)Prova den metoden så länge. Sockertoppsgran kallas den för att den ser ut som en sockertopp, man köpte förr i tiden.Bild kommer senare när det inte är så förbaskat kallt...Kram!

   Radera

Tack för din kommentar