Lämna gärna några ord och tankar.
Trädgårdsvänner kan man inte få för många av.
Det finns alltid något att lära, av varann.

onsdag 3 oktober 2012

Avslutning Ruta3

NU är det den sista delen av visningen av min "världsdel".

Här inne i själva "Woodland" är det ingen som ser oss men man har bra koll över hela den privata delen av trädgården.


Murgrönan är ett toppskott från Kivik och som efter några år klädde in hela det stora trädet. Med stor fasa så blev hela stammen brun en dag i mars för två år sen. Fast den har nu åter börjat klä in barken:-)


Det största misstaget med denna lund var att jag placerade allt intill en syrénhäck, som älskar den nya marken lite väl mycket. För att hejda dess skott så håller jag på att sätta ner en barriär av plåt som slås ner ca: 30 cm i backen. Hoppas detta ska hindra vidare skottbildning och dessutom får gubben min gå rundor med trimmern runt woodland och syrenhäcken.
Tanken är att ha en hemlig liten sittplats här inne.
Nu tar vi stigen ut och här står en murbit som blev till när fönstret blev till en dörr. Bakom muren håller jag på att bygga upp en  komposthörna, som jag inte vill visa ännu.


Här håller jag även på med en nyanläggning för att mjuka upp staketet. Det är till för att mina hundar inte ska springa lösa i hela trädgården. Grinden tar oss åter till éntregården och cirkeln är sluten.


Hoppas att alla NI som varit med på min vandring runt täppan har fått en liten överblick.

Tack för alla fina kommentarer
under visningens gång.
Det gör bloggandet ännu roligare:-)

Höstkramar från Therése


2 kommentarer:

  1. Tack för rundturen. Så mysigt och ombonat du har det. Så vill jag också ha min trädgård. Men nu har jag börjat och om några år så kanske jag kommit en bit på vägen, med den hjälpen du ger mig så blir det säkert jättebra/ Susanne

    SvaraRadera
  2. Tack för trädgårdsvisningen - så många olika fina rum du har.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar