Lämna gärna några ord och tankar.
Trädgårdsvänner kan man inte få för många av.
Det finns alltid något att lära, av varann.

lördag 29 september 2012

2:a turen i Ruta 3

Kom så går vi vidare....
 

"Romantiska hörnan" Gjordes från början för aftonsolens strålar och hade en liten cafégrupp inne i cirkeln. Lekte lite med tanken om ett lusthus men slog bort den ganska snabbt eftersom jag har ett inglasat uterum inom blickfånget och dessutom började planerna på det stora trädäcket med ny dörr istället för fönstret. Det blir pannkaka på pannkak...rörigt! Så nu får den vara som den är, fast det finns en liten idé om att göra en cirkel i cirkeln, med bara en sort Näva..Vi får se vad framtiden kommer med. Invid den rosa rosen ligger min älskade gamla katt,Linus Leopold, begravd. Sen ett år tillbaka. Han blev18 år.
Nu går vi vidare...


Där busken och Randgräset står med en hög Hägg, kallar jag för "stenröset".
Där bakom ligger stora komposthögar som kommer ta 100 år för att förmultna och har kommit dit p.g.a övergiven tomt när vi tog över. Men det finns ett charmigt gammalt uthus där bakom som jag vill leka med senare i livet:)
Nu vänder vi oss från västra  till norra sidan och blickar mot woodlandet.


Här hade jag en idé att det skulle klara sig själv och det har det faktiskt gjort i flera års tid. Men nu känns det som det behöver en riktig upprensning och även utvidgas lite när jag ändå är igång. Tre stora körsbärsträd blev den naturlia startpunkten för ett woodland


Dax för att hämta lite luft mellan allt mitt tjatter.
Under tiden till nästa visning
passar jag på att tassa omkring i din trädgård;-)

Nu är det bara en ruta kvar!          
Kram / Therése

3 kommentarer:

 1. Vilken fin trädgård du har! Härligt med visioner, tankar och framtida projekt

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Du har så mange fine planter og trær , hagen din er som en stor forundring`s-pakke.

  Ha en fin søndag , Maritklem.

  SvaraRadera
 3. Kommer att bli så snyggt med nävorna där mitt i romantiken. Du har ju verkligen en trädgård och damm to die for! Lånar gärna ide'n med grus under äppelträdet. Ha det gott och surra gärna om nästa ruta å det snabbaste!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar