Lämna gärna några ord och tankar.
Trädgårdsvänner kan man inte få för många av.
Det finns alltid något att lära, av varann.

fredag 3 maj 2013

Förvildad hörna

Ägnade denna ljuvliga Majafton till en liten fotosafari... till koltrastens drill.

Har en hörna av tomten som är förvildad. Den gör sig bäst nu, innan alla träd och buskar hunnit slå ut sina härliga blad.


Häggen börjar vakna. De tre hästskorna hittades när vi grävde för woodland. Kanske har det funnits en häst boende på denna mark?!


Nere vid foten av det gamla skjulet växer gammal scilla och vårlök.Framtill finns ett litet stenröse. där har jag planterat in Randgräs som får växa vilt bland scillorna. Blev läckert tycker jag.Nu kör vi  för en härlig vårhelg :-)

Vårkram / Therése

6 kommentarer:

 1. Åh, så vackert det var med Scilla och Randgräs, härliga färger! Ha en skön helg!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Gillar också verkligen randgräser bland scillorna, supervackert! Och visst - nu blir det en härlig vårhelg! Jag har en dejt med komposten. :-)

  SvaraRadera
 3. JAAA!!! Om det ändå inte blåste så förfärligt!
  Tycker du har fått till ditt förvildade hörn alldeles prefekt, och med allt som alla nu skriver om humlorna, så lär du nog få besök av dem också:)
  Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 4. Så härligt! Här njuter jag mest av dungen som är alldeles vitprickig av vitsippor. Önskar att den här tiden kunde vara för evigt. Vill nog aldrig mer se snö efter den här långa, kalla, bistra vintern ;)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Hej där! Du vann presentkort från Odla hos mig, mejla dig din adress så kommer det på posten. :-)

  SvaraRadera
 6. Våren är så fantastiskt härlig och alldeles för kort. Om november hasar sig fram så sprintar maj. Tack för inspirerande vårbilder.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar