Lämna gärna några ord och tankar.
Trädgårdsvänner kan man inte få för många av.
Det finns alltid något att lära, av varann.

onsdag 19 juni 2013

Inpå de Små

Har ett förtjusande litet ogräs med de mest utsökta, små, vita stjärnor. Låter oftast de små sötnosarna vara kvar under blomningen.


Ett trassligt växtsätt med massor av kritvita stjärnor. Någon som vet namnet??

Det var kul att krypa omkring och riktigt gå nära inpå de små, microsmå, blommorna runt omkring. Här kommer några av alla små småttingar som man nästan inte ser för de stora växterna.

klockbuske

vårsköna

blåbär

Avslutar med den bedårande Brudslöjan.


Hoppas att Alla får en underbar dag.

Sommarkram / Therése

4 kommentarer:

 1. Lustigt att du hade med den idag på din blogg:) Var nämligen ut i skogen igår föratt se efter om jag kunde hitta något att ha vid dammen....såg då dessa små sötnosar, men kunde ju inte med att gräva ute i skogen, även om det bara är ett ogräs....vet tyvärr inte heller namnet, men söta är de....Tror du att jag kanske kan med att ta upp en liten liten tuva?.Nej det är retligt, får nog vänta och köpa mina plantor...
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera
 2. du har så rätt man ska böja sej ner och kolla på de små
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Tror inte det är någon större fara att plocka en liten bukett;-) Ställ på ett vitt papper och låt torka, så borde frön komma. Vet inte 100 men jag har fått för mig att det är 1-årigt ogräs.
  Lycka till :-)

  SvaraRadera
 4. Precis detta ogräset hade jag massvis i fjol, men ingenting i år. Och vad jag letade efter namnet i alla böcker - men jag hittade inte namnet helle. Blir spännande om någon här kan hjälpa till. Den är ju vackert!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar